Skip to main content

Gorsko vodništvo

V sklopu gorskega vodništva se osredotočam na delo s posamezniki ali butičnimi skupinami. Z gosti želim deliti svojo energijo ter ustvariti sprošeno in prijetno vzdušje v gorskem svetu.

Spodaj si lahko ogledate stalno ponudbo. Seveda nisem zajel prav vseh možnih tur in kombinacij aktivnosti, ki jih je možno izpeljati, zato vas vabim, da me kontaktirate in mi zaupate svoje želje. Skupaj bomo oblikovali vašo naslednjo zgodbo.

Plazovne delavnice

Ena izmed največjih nevarnosti v gorah pozimi so snežni plazovi. Na plazovni delavnici pridobite znanja za uspešno oceno tveganja in posledično izogib snežnim plazovom ter se naučite ukrepe in postopke ob nesreči v snežnem plazu.

Več

Triglav - Slovenska smer pozimi

možnost v kombinaciji s turno smuko

Slovenska smer se v zimskem času ob zadostni količini snega, spremeni v grapo z lažjimi skalnimi odstavki, ki jo brez težav lahko preplezamo tudi s smučarskimi čevlji na nogah in smučmi na hrbtu. V primeru kombinacije s turno smuko, se zabava na vrhu šele dobro začne, saj je pred nami približno 1000 m spusta do izhodišča.

Več

Grossglockner poletni vzpon

najvišji vrh Avstrije

Grossglockner je z 3798 metri najvišja gora naših severnih sosedov, ki nudi lepo poplezavanje po normalni smeri ali malo bolj zahtevno plezanje preko grebena Studlgrat.

Več

 

Individualni programi

Individualni programi z usmerjenim ciljem za varen obisk gorskega sveta poleti in pozimi. Programi se izvajajo izključno v butičnih skupinah. Vsebina le-teh, pa temelji na fizični in psihični pripravljenosti, predznanju ter predvsem specifičnih željah posameznikov. Zastavite si cilj in začnimo!

Več

Kakšne so vaše želje?info@matijavolontar.com

+386 41 502 484

enako za Whatsapp

Iščete darilo za posebno priložnost?

Kaj podariti za rojstni dan, zaključek študija, obletnico itd.? Se strinjam, težka odločitev. Ker sem mnenja, da imamo materialnih stvari preveč in da večkrat kupimo darilo, ki je samo sebi namen, imam pripravljeno boljšo idejo. Namesto materialnih dobrin lahko podarite kvalitetno preživet čas oziroma novo izkušnjo, kar je v današnjem svetu prava redkost. Za izbrano turo lahko pripravim darilni bon, ga natisnem in vam ga pošljem.