Skip to main content

Gorsko vodništvo

V sklopu gorskega vodništva se osredotočam na delo s posamezniki ali butičnimi skupinami. Z gosti želim deliti svojo energijo ter ustvariti sprošeno in prijetno vzdušje v gorskem svetu.

Spodaj si lahko ogledate stalno ponudbo. Seveda nisem zajel prav vseh možnih tur in kombinacij aktivnosti, ki jih je možno izpeljati, zato vas vabim, da me kontaktirate in mi zaupate svoje želje. Skupaj bomo oblikovali vašo naslednjo zgodbo.

Triglav - vzpon čez severno steno

Ena izmed najvišjih sten v Evropi

Slovenskega hribolazca navduševati nad Triglavom in njegovo severno steno skoraj nima smisla. Upam si trditi, da obiskovalci tega spletišča razumete veličastnost najvišje slovenske gore in njeno pomembnost pri razvoju naše narodne identitete. Vsak, ki je že bil v dolini Vrat in se je ozrl proti visoki in strmi gmoti apnenca, je verjetno vsaj za trenutek sanjal o vzponu čez to 1000 metrsko steno.

Več

Grossglockner poletni vzpon

najvišji vrh Avstrije

Grossglockner je z 3798 metri najvišja gora naših severnih sosedov, ki nudi lepo poplezavanje po normalni smeri ali malo bolj zahtevno plezanje preko grebena Studlgrat.

Več

 

Individualni programi

Individualni programi z usmerjenim ciljem za varen obisk gorskega sveta poleti in pozimi. Programi se izvajajo izključno v butičnih skupinah. Vsebina le-teh, pa temelji na fizični in psihični pripravljenosti, predznanju ter predvsem specifičnih željah posameznikov. Zastavite si cilj in začnimo!

Več

Kakšne so vaše želje?info@matijavolontar.com

+386 41 502 484

enako za Whatsapp

Iščete darilo za posebno priložnost?

Kaj podariti za rojstni dan, zaključek študija, obletnico itd.? Se strinjam, težka odločitev. Ker sem mnenja, da imamo materialnih stvari preveč in da večkrat kupimo darilo, ki je samo sebi namen, imam pripravljeno boljšo idejo. Namesto materialnih dobrin lahko podarite kvalitetno preživet čas oziroma novo izkušnjo, kar je v današnjem svetu prava redkost. Za izbrano turo lahko pripravim darilni bon, ga natisnem in vam ga pošljem.